Zoeken naar de ont

Uw zoekactie voor de ont leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet het belangrijkste; je zin voor het avontuur en dat vleugje geile fantasie wel. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een enorm pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een berichtje ?  
22 dagen
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Berchem
Jongeman zoekt fwb
Hey hey, tof dat je even naar mijn advertentie kijkt! Zelf ben ik een lange, slank gebouwde jongeman van 24 jaar, sociaal, sportief & eerlijk; niet echt een macho type. Nu schrijf ik hier toch maar een advertentie omdat ik de afgelopen tijd druk bezig ben met werk & dit mogelijks nog zou combineren met een andere studie binnenkort, kortom; ik merk niet veel tijd te hebben om iemand nieuw te leren kennen na mn laatste relatie, toch heb ik zeker nog wel mn noden & zin in plezier op seksueel vlak, vandaar dat ik hoopte hier een fijne vrouw tegen te komen die ook wel wat meer (ont)spanning in haar leven kan gebruiken! Mocht ik je interesse hebben gewekt of je zou nog bepaalde vragen hebben, laat me zeker iets weten & stel je even voor. Oh ja en voor zij die de rubriek naam niet begrijpen, geen mannen alleen aub.  
22 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang, je zin voor het avontuur en een vleugje geile fantasie wel. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een leuk berichtje ?  
22 dagen
Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
23 dagen
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Masturberen
Op zoek naar een geile meid waarvoor ik mag masturberen terwijl ik kijk hoe zij hetzelfde doet. Iemand zin in een (Ont)spannend namiddagje?  
25 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur en je geile fantasie des te meer. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een berichtje ?  
26 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur en je geile fantasie des te meer. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie van de dames haalt de kleurpotloden boven en stuurt me een berichtje ?  
26 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Masturberen
Op zoek naar een geile meid waarvoor ik mag masturberen terwijl ik kijk hoe zij hetzelfde doet. Iemand zin in een (Ont)spannend namiddagje?  
28 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang; je zin voor het avontuur en je geile fantasie des te meer. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt mij een mailtje ?  
28 dagen
Daan 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Benieuwd naar jou :)
Hey jij daar, heb je ook genoeg van dit grijze, frisse weer en ben je ook into wat (ont)spanning? Ben je een (jonge)dame die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Ben je tussen de 21 en 50 jaar, dan zit je in de juiste leeftijdscategorie. Ben je een vrouw die houdt van (ont)spanning, dan ben jij wie ik zoek. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking. Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Daan  
  1   2   3   4   5